Fick äran att gå på en riktig lyxlunch i tisdags på Restaurang TAK där stjärnkocken Frida Ronge satt ihop en passande meny till den rosa Champagnen vi förtärde. Smaklökarna dansade samba i munnen och jag kan lova att det var en av de godaste Champagnen jag smakat....Försvinnande gott alltihop. I samband med att Laurent-Perriers exklusiva roséchampagne Cuvée Rosé Brut intar hyllorna på Systembolaget den 8 juni, lanserar champagnehuset en unik färgkod framtagen tillsammans med inrednings- och designexperten Madeleine Asplund Klingstedt. Det kreativa samarbetet gör det möjligt att måla vad som helst i hemmet i nyansen Laurent-Perrier Pink, en elegant rosa kulör med jordiga inslag inspirerad av den lyxiga rosén. Vi fick med oss en liten burk färg hem så nu måste jag bara hitta ett rum eller en vägg som kan målas i den perfekta rosa nyansen. Vi åt sashimi formad till en blomma till förrätt (SÅ vacker) och lätt friterad bläckfisk med betor till huvudrätt. MUMS. Tusen tack Pretto PR, Laurent Perrier Rosé och Restaurang TAK för en alldeles underbar rosa drömlunch! Extra kul att få dela den med mina favoritkollegor! Fotograf: Jesper Florbrant.