I fredags var jag, min man och två av våra vänner Kalle och Åsa på Grand Hotel för att äta en riktig "Gåsa middag", då det var Mårtens afton och vi firade Mårten Gås. Skåningar som vi är. Till förrätt var det svartsoppa med skrov (olika delar av gåsen) och det här är kanske inte en av mina favoriter om man så säger, har riktigt svårt att få i mig mer än en sked. Har ni smakat det? Men gås däremot älskar jag. Potatis, äppelmos, rödkål, sås, päron och saltgurka - mumsfilibabba! Middagen avslutades med en traditionsenlig äppelkaka med vaniljvisp och ett gott dessertvin. Vi avrundande middagen med spettekaka och kaffe och helt ljuvliga gelehallon. Slurp! Efter den fantastiska middagen tog vi ett glas i Cardierbaren och kul "people watching" . Nu ska det bli tradition, att årligen äta en härlig Mårten Gås middag på anrika Grand. Jag bar H&M blus (i butik nu), Zara brallor och Lanvin örhängen.