Hej, så i lördags hade vi 11 gäster på middag och när man är så många är det svårt att stå och fixa med mat ala minute tycker jag. Enklast är att servera en någon gryta, pasta eller saker som går att fixa i ugnen. Jag blev sugen på att laga Tagliata vilket är en italiensk biffsallad. Supergott och busenkelt! [caption id="attachment_150664" align="alignnone" width="3024"] tagliata[/caption] Köpte en stor fin bit ryggbiff över disk, köpte lite för mycket men idag gör jag pytt av potatisen och köttet som blev över. Perfekt. Recept: Putsa biffen, salta och peppra och stek i panna för fin stekyta. Sedan in i ugnen på ca 150 grader till att innertemperaturen är 56 grader. Ta ut och låt vila. Ruccola, hyvlad parmesan, rostade pinjenötter, ugnsbakade tomater, ringla olivolja lite över salladen och vitlökssås. För såsen: jag tog majo, vitlök, citronsaft, vitpeppar, salt, worcestersås, crème fraiche - blanda runt och smaka av. Ugnsbakad potatis är gott och mättande till. Lägg sallad, hyvla parmesan över, lite fin olivolja, strimla biffen och lägg på, mer parmesan, pinjenötter, dutta på vitlökssås och ha mer vid sidan, och placera ut tomaterna. På fördrinken blev det löjromspuffar och chark. Kram Sus