Barnen är för roliga, för trots att vi varit utomlands och gjort massor av skoj så saknade de en vanlig traditionell påsklunch eller middag. Alltså en påskbuffé. Varken mer eller mindre. Som de små vanemänniskorna de är så tyckte de inte att påsken var sig lik om vi inte åt det vi alltid äter runt påsk....haha! Så i söndags fick jag fixa ihop en middag och ett påskdukat bord till barnens stora glädje. Jag valde att duka i grönt och rosa, passar våren och påsken fint tycker jag. Jag tog mina nya underlägg från Dixie som jag fått i en goodiebag från EK PR och som passar vår matsal perfekt. Sedan fick det bli det matchande Matteus porslinet, rosa linneservetter från Hemtex och servettringar från Zara Home. Maten de önskade var varmrökt lax, örtsås, ägg, korv, potatis, räkor och köttbullar. Jag adderade skagenröra och löjrom för det älskar jag. Det blev en väldigt mysig påskmiddag och alla var nöjda och glada. Hade gömt ägg till Tom som han fick leta efter och det var fyllt med fotbollskort och en pärm vilket är det bästa han vet. Just nu i alla fall. De stora barnen fick varsitt par skor som de hittade i Chamonix och som de behövde. Hur hårt håller ni i era traditioner? Är de till för att följas eller brytas?