I lördags när vi hade middag spann jag vidare på Valentine och dukade i rosa, vitt och rött. Röd duk, rosa servetter och vitt porslin. Till fördrinken bjöd vi på snittar med foie gras med fikonmarmelad och skagen. Klassiker som slinker ner. Till förrätt blev det löjrom, smörstekt toast med gräddfil och rödlök. Tack för alla tips på huvudrätten, fick en önskan av en gäst att göra mina schnitzlar som jag tydligen är lite känd för....haha. Så det blev det. Väldigt gott. Till efterrätt blev det rosa färgad Pavlova (i kärlekens tecken) med en smarrig fluff på. Passionsfrukt, hallon, florsocker på toppen. Pavlova; 3 äggvitor 2 1/2 dl strösocker 1 msk majsstärkelse 1 kryddmått ättiksprit 12 % 1 kryddmått bakpulver Vispa äggvitor till vitt skum, i med resten och vispa hårt. Sätt ugnen på 190 grader under tiden. När pavlovan är färdig vispad, klicka ut på bakplåtspapper. Sänk värmen till 145 grader & in med plåten. Efter ca 30- 45 minuter beroende på ugn. Känn på dem och börjar de bli klara, stäng av värmen men låt med bara kvar i 10-20 min. Limekrämen eller fluffet: Crème Fraiche (2.5 dl), rör om den, sedan i med ca 0.5 dl vispgrädde som är vispat lätt, lime saft + skal och florsocker (någon msk) vispa till en flufffig smet. TACK igen för ert engagemang på instagram och för alla grymma recept! Ni är bäst! Jag matchade dukningen med rosa blus & röda läppar! Blus - H&M Örhängen - BooHoo, Halsband - Pfg Stockholm Glas och tallrikar från Indiska. (20% off på glas och porslin såg jag nu) Inlägget innehåller köplänkar.