Jag började med att marinera kycklingen i någon timme så att den blir mör och fin. Jag tog citronsaft först på dem, salt och vitpeppar sedan hällde jag på en grillolja all around, lite soya, lite honung, en skvätt kalvfond och så blandar jag runt allt. Sedan grillade vi dem och jag hade köpt lite tunnare fileér, dels för att det går snabbare på grillen och dels så blir de så saftiga när man strimlar dem i bitar. Sedan stekte jag bröd i olja, smör och flingsalt och det blir SÅ gott. Oljan gör att de blir lite frasiga. Sallad, tomat, avokado, kyckling, krutonger och massor av hyvlad parmesan. Glömde ta bild på det viktigaste: dressingen. TIPS: Dubbla receptet för det går åt :) 1 tsk fransk senap, 1 äggula, 1-2 vitlöksklyftor (pressad), 1 tsk Worcestershire sauce, 2 tsk vitvinsvinäger, 1 msk pressad citron – blanda ihop detta. Vispa i 1 dl olivolja, 1 msk mjölk, 1 dl riven parmesan. Smaka av med salt och peppar. Ansjovisfiléer skippar jag men om ni vill ha det i så är det 1-2 st beroende på storlek. När allt ovan ligger i en plastbunke- tar ni en stavmixer och mixar allt. Smaka av. Viktigt att smaka av, för ibland räcker det med 1 vitlök beroende på hur stark den är, ibland är parmesanen riktigt smakrik ibland inte. Så glöm ej att smaka av för att få en perfekt balans i såsen!