Köpte en bit Salma lax i helgen och hittade på en liten (snabb)rätt. Jag skivade laxen tunt och la på ett fat, drisslade över aningens med soya. Mest för att det ska "marineras" lite grann. Sedan blandande jag mayo, citron, salt, vitpeppar och wasabi paste och rörde om. Det fattades något tyckte jag och kom på att vi har Sriracha chili sauce i kylen, så i med lite av det. Blanda och smaka. Det blev typ godare än chilimayo man får på restaurang. Dessutom går hela rätten på 5 min att göra - perfekt om man får oväntat besök (och av en händelse har alla ingredienser hemma...hihi) Sedan tog jag lite sesamfrön och färsk koriander på. Hade jag haft nötter hemma hade jag hackat och lagt på det mest för att få lite crunch men fröna gav faktist lite av den effekten. Vi drack ett gott vitt vin som just passar till asiatisk mat och det håller jag verkligen med om att det gjorde. Gifte sig riktigt bra. Försvinnande gott allt iho Barnen är inte så förtjusta i sashimi eller sushi förutom Max så de åt kött med pommes och till efterrätt gjorde Mathilda en banana split med banan, glass, grädde och maränger och toppade med kolasås.