Godmorgon på er! I måndags lagade jag en mustig och smarrig högrevschili i min Crockpot. Jag tärnade köttet och stekte det med lök i en stekpanna och sedan öste jag i alla ingredienser i Crockpoten. När jag nu länkade såg jag att Crockpoten är på rea från 2999 kr till 1899 kr - ETT kap! Jag utgick från det här receptet men höftar lite och har dessutom i lite öl. Sedan lät jag den stå på typ hela dagen, tittade till den mellan åt och rörde om och smakade av. Perfekt att man kan lämna den om man måste göra ngt ärende, då den sköter sig själv och man slipper vara orolig när man har spisen på. När den var klar, silade jag såsen och köttet och gjorde en form av Birria tacos. Man doppar tortillabröden i såsen och fyller sedan med kött och ost och viker ihop. Sedan steker jag dem i smör. Delade på den och serverade dem med guacamole, koriander och gräddfil. Eller vad ni gillar! Dagen efter, kokade jag ris och åt köttet med ris och grönsaker och toppade med koriander. SÅ gott! Perfekt att ha med som matlåda.