Så i fredags åt vi en mysig familjemiddag då Johan varit i Lund hela veckan och jag varit hemma med barnen. Jag hade salsiccia i kylen så jag beslöt mig för att laga en smarrig pasta vilket jag vet att alla gillar. Jag lagar sällan från recept men så här gjorde jag: Ta ut köttet ur skinnet och stek korven i smör och lite olja. I med hackad gullök, pressad vitlök och lite socker. Stek på tills korven är genomstekt, i med körsbärstomater som jag delat, rör om. I med lite färsk basilika och vitt vin (någon deciliter). Koka ihop. Salt och vitpeppar. Sedan hällde jag i några droppar portvin och lät det koka ihop. I med matlagningsgrädde och sänk temperaturen. Låt det bubbla ihop. Smaka av. Möjligtvis någon droppe kalvfond, kommer inte ihåg om jag tog i det eller ej men jag brukar ju ha det. Försvinnande gott blev familjens betyg...hehe! Serverade ruccolasallad med riven parmesan, citronsaft och "brända" pinjenötter på och avslutade med att drissla några droppar balsamico över. Fortfarande hemma med Tom som är sjuk och Johan är i Lund. Tom har haft feber i 6 dagar nu så idag ska vi tillbaka till doktorn för att se om snabb sänkan är på väg i rätt riktning eller om han blir sämre. Natten till idag var nästan den värsta hittills, han hade så hög feber att jag var livrädd för att somna. Baddade lillen med kalla handdukar som blev kokheta direkt av hans varma kropp, gav alvedon och låg och tittade så att han andades normalt. Vaknade för ett tag sedan med sprängande huvudvärk....Han fyller dessutom 7 år på torsdag så jag önskar så att han tillfrisknar. NU. Kram på er!