Hittade en gott recept i Allt om Mat och gjorde en variant på det. Det är fläskkotlett med marsala sky, grönkålschips samt toppat med kantareller. Serveras med hemmagjord mos. Blev succé! Såsen hade jag gjort under dagen så det var Marsala, smör, tomatpure, vitpeppar, salt, socker, lite kalvfond, färska kryddor, en skvätt sherryvinäger, rödvin, lite balsamvinäger, lite honung. Det låter ju HELT sinnes med alla olika ingredienser men jag låter det koka ihop under låååångtid och smakar hela tiden av....och resultatet blev försvinnande gott. Hihi. Jag lagar sällan med några mått så jag litar på min smakförmåga och nu är jag ganska bra på att känna av vad som behövs och inte. Hur räddar man en för sur sås? Hur gör man den mindre söt? Det är lite mitt ess i rockärmen. Moset gjorde vi med kokt potatis plus grovhackade ett rött äpple och hade i med potatisen. När allt var mjukt och klart mixade vi det med smör, salt, vitpeppar, muskot och mjölk. Grönkålschipsen gjorde vi i ugn med olja och flingsalt. Svamparna stektes i smör, lite salt och vitpeppar. Smaklig spis!