Under julen lagade jag ett recept med inspiration från Allt om Mat tror jag. Hittade inte kalkon så det fick bli kyckling och såsen gjorde jag min egna då såser är lite mitt ess i ärmen....haha! Stekte kycklingfileerna i smör sedan tog jag färsk salvia och lindade in dem i bacon (en skiva per filé). I i ugnen. Under tiden gjorde vi potatisen. Skivade den tunt, la dem i en bunke med olivolja, salt, peppar och färska örter - blanda runt. Sedan ner i en muffinsform och pensla dem med smör och lite ströbröd på. In i ungen. När såsen är så god att gästerna (Aka TOM) tar fram en sked...hihi! Hade i grädde, kalvfond, Sherry, timjan och salvia, fransk senap, en skvätt Madeira, vitpeppar. Koka ihop ganska länge. Smaka av. Lite mer Sherry. En skvätt grädde till. Ha en fin lördag! SÅ innerligt tacksam att ni tittar in här, även på helger och lov! TACK!