Hade en kartong med körsbärstomater på kvist i kylen och kom på att det var evigheter sedan jag gjorde "soltorkade" tomater i ugn. Sagt och gjort, dela tomaterna och lägg dem med skinnet upp, sedan drissla över olivolja, balsamico, honung, salt, vitpeppar och sedan toppade jag med färsk timjan och basilika. In i ugnen på ca 165 grader tills de liksom skrynklar ihop sig. Ni ser när de är redo. Gjorde en sallad på lunchen med kyckling, sallad, gurka, fetaost, rödlök, avokado och så toppade jag salladen med ljumna soltorkade tomater. Yummy! På med färska kryddor och balsamvinäger - voila! Så sjukt gott om jag får säga det själv...haha! Proppmätt blev jag dessutom. Nu ska jag bege mig iväg för att hämta hem kids och sedan är det aktiviteter och middagsdags. De har önskat Chicken Tikka så då får det bli det tror jag nog. Vad äter ni ikväll?