Lagade en ny rätt igår som blev riktigt god måste jag säga. Enkelt och gott, bästa av två världar eller hur?! Blandade ihop i en bunke: Lite olivolja, ganska mycket soya, chilipaste, riven ingefära (finns även på tub), honung, salt, vitpeppar och slutligen oyster sås - blanda runt och smaka av. Den ska vara het men ändå söt. Jag hade en stor bit färsk lax hemma som jag delade i 6 bitar, salt, vitpeppar och citronsaft på och doppa snabbt i mjöl. Jag började steka på sidan med skinn på, stek någon minut. Sedan vänd och stek på andra sidan, ta av innan de är helt genomstekta. Lägg åt sidan. I pannan ös ner din sås, så att den blir lite varm, då blir den även lite tjockare (eller liksom karamelliserad), i med laxen med skinnet ner och ös på av såsen. Dekorera med seasamfrön och kanske klipp över salladslök, det hade vi inte hemma. Servera med ris och broccoli eller Lite 80 tal på serveringen men jättegott! KRAM