Okej. Jag tröttnar aldrig. På löjrom. Bjöd på löjromspizza & skagensnittar som drinktilltugg, sedan röding med vinsås, ris & sallad & avslutade med en klassisk Gino. Gino, typ världens enklaste efterrätt men SÅ jävla gott. Kiwi, banan & hallon, vitchoklad på och in i ugnen. Servera med en kula vaniljglass. My lord så smarrigt. Vet att många frågat så här är receptet på såsen: Vinsås: Bryn finhackad lök och vitlök i smör och olja och lite socker, ska inte få färg utan bara bli mjuka. Smula ner 2 (2-3 st) fiskbuljongtärningar och tillsätt vin. Ett par dl (minst) samt en skvätt sherry eller cognac. Koka ihop. Salt, citronsaft, vitpeppar, lite cayenne. Låt koka lite. Tillsätt crème fraiche och rör runt. Sänk värmen. Smaka av. Sila bort löken så att du får en fin sås. Du kan hacka i gräslök, dill för att såsen ska få lite färg men det gillar tyvärr inte barnen.