I söndags lagade jag tryffelpasta och pizza till familjen och här kommer recepten. Jag river tryffeln och sedan smälter jag rikligt med smör. Lägger i tryffeln i smöret för fettet gör att tryffeln liksom "öppnar" upp sig och smaken frigörs. Smakar av. Den här behövde lite mer salt samt ettt par droppar av fin tryffelolja för att riktigt bli wawawooom.... Sedan när pastan är al dente, blanda ner smör/tryffel "såsen", ta 1-2 äggulor plus rikligt med parmesan och vänd om. Dra med svartpeppar kvarnen och servera direkt. Pizzan. Köpte färdig deg och tomatsås i en sån där rulle (ibland piffar jag till tomatsåsen men i söndags orkade jag inte) Rullar ut degen, brer på tomatsåsen och sedan på med valfria ingredienser. Barnen valde skinka och salami och sedan olika ostar på. In i ugnen. Serverade allt med en ruccola sallad som inte kom med på bild :)