Godmorgon! Tänk att nu är det redan fredag, veckan har rusat fram tycker jag. Haft en helt ok vecka, inte min mest produktiva men helt ok. Hur har er vecka varit? I onsdags mötte vi upp våra vänner Linda och Jacob Lindorff för en middag på stan. Vi testade Tap Room Kungsholmen där ingen av oss fyra tidigare varit och jesus, så bra det var! Vi satt i matbaren och såg på när kockarna och bartendern skapade magi med specialkomponerade rätter ackompanjerade med kreativa drinkar som förhöjde matupplevelsen till nivåer mina smaklökar aldrig tidigare varit. Vi satt med andra ord på "front row" i mathimmelriket! 10-12 rätter serverades under 5 akter och det här var de mest innovativt och kreativa rätterna och drinkarna jag haft i hela mitt liv. Även sättet som maten och drycken presenterades kändes unikt och coolt. En av rätterna var finsk kaviar med märg och till det en hutt av benmärgsinfuserad Purity Vodka. Henrik, som är executive chef med barchefen Linus och souschef Daniel guidade oss genom kvällen med sin expertis och säsongsbetonade rätter. En av mina favoriter, HELT otippat eftersom jag inte äter ostron var det här ostronet i dashismör med algknäcke. Låter helt galet men SÅÅÅ vansinnigt gott. Jag och Linda in action för att föreviga alla magiska rätter och roliga uppläggningssätt. Att servera på en liten stubbe kommer jag att kopiera rakt av i sommar. Linus works his magic, minst sagt. Det som också förhöjde stämningen för kvällen var olika musikakter som spelade, människor som dansade runt borden så hela upplägget och atmosfären osade New York. Det kändes som man befann sig på en av de coolaste ställena i staden som aldrig sover. Otroligt häftig känsla för en fyrabarnsmorsa. På en onsdag till råga på allt. Haha! TUSEN tack Henrik, Linus, Daniel med flera för att ni leverade något nytt, unikt och i min mening en middag i världsklass!