Efter att vi plockat en helt skål med smultron i skogen så fick jag iden att göra mini pavlovas och servera med en lime/grädde kräm. Succé! Tog tre äggvitor och vispade hårt, sedan i med 2 dl socker och vispa tills sockret löst upp sig. Hade ingen majsstärkelse så tog ett par droppar ättika, lite citronsaft och rörde runt. La ut på bakplåtspapper och in i ugnen (först hade jag ugnen på 225 grader och sedan när de skulle in så sänkte jag till 170). Var inne i ca 40 minuter och vår ugn måste vara rekord snabb för då var de nästan klara. Sänkte värme och lät de vara kvar ett tag till. Tar ut en och känner hur de är. Den här gången blev de perfekta! Frasiga på utsidan och lite sega inuti. Tog vispgrädde och vispade, i med någon matsked crème fraiche, citron, och florsocker. Smaka av. Lite vaniljsocker i också. Toppa pavlovan med krämen och sedan bären! SÅ smarrigt och perfekt storlek!