I fredags åt vi rödingfilé med pressad potatis och Champagnesås och jisses så smarrigt det blev "skryt skryt" (blink blink) Jag saltar och pepprar filéerna och sedan steker jag dem i rikligt med smör och sprutar på citron. Jag lägger ett lock över stekpannan för att liksom stek/ånga dem. Då blir de så möra och fina förstår ni. Såsen mina damer och herrar, jag steker charlottenlök i smör och olja, pressar på 2 vitlökar, låter det stå lite på svag värme tills löken är mjuk. Häller på Champagne/prosecco och vitt vin, och smular över 2 fiskbuljongtärningar och låter det koka ihop. I med crème fraîche typ 2-3 dl. Tog en skvätt portvin för det stod vid spisen och det blev supergott i. I med citronsaft, salt, vitpeppar och cayennepeppar - låt det koka ihop. Smaka av. Nya underlägg från Zara Home för 55 kr/st på rea. Passar perfekt in i köket tycker jag. Slurp!