I fredags bjöd min bror och hans fru in till en storslagen kräftskiva. Årets första svenska kräftor köpta från den lilla fiskbutiken i Ronneby och de smakade förträffligt. Kräftor, nubbe, västerbottenpaj med löjrom och som avslutning en perfekt kladdkaka. Och självklart en och annan snapssång. My brother and his wife invited us to the first crawfish party of the year! So yummy and my sister in law is the best chef - from cooking to all little details that makes the dinners so special. Shannon, min svägerska, är helt fantastisk i köket - från att laga underbar mat till alla små detaljer som gör måltiden till det där lilla extra. Smörstekt toast med kantareller. Det blir knappt godare än så eller hur? Hemgjord västerbottenpaj som kan ha varit den godaste jag ätit. Väntar nu ivrigt på att få receptet som jag kan dela med mig av till er. Om ni vill. Till efterrätt bjöd de på kladdkaka med vaniljgrädde och hallonpaj. Allt lagat på scratch. Inte konstigt att man kommer att rulla hem efter den här sommaren när man äter och dricker gott varje dag. Dag ut och dag in.