[caption id="attachment_3595" align="aligncenter" width="700" caption="Charkisar till drinken"] [/caption] [caption id="attachment_3601" align="aligncenter" width="700" caption="Smeten till key lime pie"] [/caption] Lunchen övergick till middag på årets varmaste och härligaste dag. I söndags hade vi vänner över på lunch. Vi började med en charkbricka och fördrink. Sen bjöd jag Ceasarsallad med kyckling ( som legat i marinad hela dagen och som vi grillade), bacon och krutonger. Krutongerna stekte jag i gåsfett vilket gör dem helt outstanding. Prova det. Dressingen gjorde jag dagen innan då den nästan blir godare av att stå till sig. Till efterrätt lagade jag för första gången frozen key lime pie. Och den passade perfekt i värmen. Tror att alla gäster önskade receptet så här kommer det: 6 portioner. 1 äggvita, 1 äggula, 1 1/2 dl vispgrädde, 100 gr cream cheese, 1 dl strösocker, 1 tsk vaniljsocker, 1 dl kokosmjölk/kokosgrädde, 1 lime ( saft och skal), 10 st digestive kex, kokosflingor till garnering. Vispa äggvita till fast skum. Vispa grädden lätt i en annan bunke. Blanda i färskost, äggula,socker och vaniljsocker och vispa till en jämn smet. Skeda ut 1 dl kokosgrädde och blanda i. Riv skalet av 1 lime + saften och blanda i det. Sist i med äggvitan och rör ihop allt. Krossa kakorna grovt. Varva smulor med smet och sätt in i frysen i 4 timmar. Ta ut 10 minuter innan servering och strö på kokosflingor och limeskal. Lunchen blev middag som sagt och då gjorde vi burgare. Igen.