Den här rätten måste ni laga (eller måste och måste men den är både god och lättlagad). Köp kalv och be dem banka ut dem tunt som en lövbiff (eller gör det själv), vispa upp ägg och doppa sedan köttet i ägget och på en annan tallrik har ni blandat mjöl och ströbröd som ni vänder köttet i. Salt och vitpeppar. Värm upp olja i en stor panna/gryta och lägg sedan ner en köttbit i taget. Ta upp när det är gyllenbrunt (tar bara någon enstaka minut), lägg på papper för att låta oljan försvinna.När alla är klara, servera på ett fat och dra över citron. Igår serverade jag pommes, kapris, bea, sallad och citron till och det här är en rätt som älskas av stora som små. Funkar även att servera ljummen potatissallad till. Hade en skvätt vin över så jag gjorde en rödvinsreduktion som Johan och Tom älskade. Den blev aningens för söt för mig men det passade faktiskt rätten bra för ibland serveras just wienerschnitzel med lingon.