Så här såg det ut i fredags. Vi drack en Gazpachoshot som aptitretare och det passade faktiskt bra för just då tittade solen fram och värmde oss alla. Till förrätt bjöd jag på Burrata med rucculo, körsbärstomater och prosciutto. Burrata är en ostboll som fyllts med grädde och strimlade bitar av mozzarella. Osten är en specialitet från södra Italien och den är svår att få tag på då hållbarhetstiden är kort. Det är ostens krämiga insida som gör den exklusiv - den är magisk! Till huvudrätt lagade jag Pasta vongole. Den blev faktiskt riktigt god. Ja, lite stark kanske men jag är ändå nöjd med tanke på att det var min första gång. Till efterrätt åt vi hallon och mangosorbet. Och till kaffet, olika chockladtryfflar. Min man hade valt ljuvliga viner som passade de olika rätterna perfekt. This is what I cooked friday night. First we had a Gazpacho shot. Then I served burrata with tomato, rocket and prosciutto. So yummy. As main course I did Pasta Vongole. And since it was my first time making it, I think it tasted really good. And as dessert we ate mango and raspberry sorbet.