I fredags bjöd vi över våra kära vänner med barn. Vi blev 11 stycken. Vi lät barnen äta först och de satt i köket och åt hemgjordlasagne medan vi vuxna åt i matsalen där jag dukat upp lite extra fint. Vi började med parmesan med fikonmarmelad, tryffelsalami, små skagensnittar och anklevermousse snittar. Vi firade olika framgångar så vi skålade faktiskt i årgångs Champagne. Mycket trevligt. Och gott. Till förrätt lagade jag råraka (igen) med en rejäl klick löjrom på och det kan vara någonting av det godaste jag vet. Jag tröttnar aldrig på det. Till huvudrätt lagade jag sjötunga i Champagnesås, pressad potatis, små sparrisar och en grönsallad. Såsen kan man nästan dricka så god den är...hahaha Slutligen, till efterrätt, bakade jag en kladdkaka med daimtäcke. Tyvärr är bilden urusel så den smakade betydligt bättre än vad den ser ut.