Den här rätten har vid olika tillfällen fått finfina omdömen men den bästa är nog när en vän sa att det var"orgasmiskt gott"! Hahah, kanske lite överdrivet men ändå kul att höra. Hursomhelst är det en enkel rätt att laga och jag bjöd familjen på den igår. Ni behöver : Kalv, pancetta, charlottenlök, grädde, pasta, parmesan och ovanstående ingredienser som ni ser på bilden. Plus lite basilika för att ge rätten färg. Bryn löken i smör. Sätt åt sidan. Stek pancetta i bitar. Sätt åt sidan. Strimla kalven i tunna strimlor och stek. Salta och peppra och ta på lite citron. När den fått färg, häll över lite kalv eller oxfond, häll även på både Marsala och Madiera ( låter skumt men oj så gott det blir). Ta två småskedar med fransk senap. Puttra ihop. Tillsätt grädde. Puttra ihop ännu mer. Smaka av. Oftast behövs lite mer av Marsalan eller/och Madeiran. Det viktigaste är att hela tiden smaka av. När den är perfekt, häll av pasta (som ni kokat vid sidan) och blanda ihop allt i kastrullen. Lägg upp på ett fat, lägg på strimlade soltorkade tomater, kapris och pancettan. Servera med rödtjut och parmesan.