I torsdags var jag på en fantastisk vinprovning med Jacob's Creek. Vi började kvällen med ett glas mousserande rosé och snittar vid ankomst. Kalixlöjrom och oxfilé tartar. Efteråt fick vi en demo matlagning med Jonas Ålund som är kökschef på Vassa Eggens catering och event avdelning. Ljuvlig mat såsom cevice på tonfisk, ostron och Bjärekyckling med grädde och dragon. Till detta drack vi deras Steingarten Riesling och Reeves Point Chardonnay. Jacob's Creek är kända i Sverige för sina volymviner men vi fick möjlighet att prova deras premiumviner som var jätte goda och välsmakande. Roligt att dricka högkvalitativa viner från Australien. Därefter intog vi middagen i matsalen och bjöds på mixed grill "Vassa Eggen" med tillbehör och drack St Hugo Cabernet Sauvignon till. Vackra blommor från Regeringsgatans blommor och underbar dukning med udda tallrikar och koppar. En idé jag kommer att kopiera. Stort tack CNL relations för en förträfflig kväll!