[caption id="attachment_714" align="aligncenter" width="284" caption="Oxfilé"] [/caption] [caption id="attachment_715" align="aligncenter" width="192" caption="Risotto"] [/caption] [caption id="attachment_721" align="aligncenter" width="192" caption="Pasta"] [/caption] [caption id="attachment_720" align="aligncenter" width="192" caption="Pasta"] [/caption] [caption id="attachment_719" align="aligncenter" width="192" caption="Smarrig soppa"] [/caption] [caption id="attachment_716" align="aligncenter" width="192" caption="Tomatsoppa"] [/caption] [caption id="attachment_722" align="aligncenter" width="191" caption="Sorbet"] [/caption] [caption id="attachment_723" align="aligncenter" width="192" caption="Crème brûlée"] [/caption] Middagsförslag! På lördag ska vi ha 16 personer över på middag. Jag älskar att laga mat och brukar ha massor av bra uppslag på vad vi kan bjuda på. Men just för det här tillfället vill jag gärna ha in lite "nytt blod" - nya recept eller förslag. Som förrätt tänker jag mig någon soppa. Men gällande huvudrätten slits jag mellan helstekt oxfilé med hemmagjord béarnaisesås, krämig risotto eller en urgod pasta. Till efterrätt Crème brûlée eller sorbet. Hemlagade. Eller något helt annat. Så vad säger ni? Vad ska jag laga? Kom ihåg, det är till 16 (!) personer. Dinner! On saturday we are going to have 16 people over for dinner. I love to cook but I need more new recipes. As a starter I would like to have some kind of soup. But as an entree- I don't know. File mignon with béarnaisauce, creamy risotto or a perfect pasta. As dessert, home made Crème brûlée or sorbet. So what do think? Please send me some new fun ideas. Remember, its for 16 (!) people.