Hej på er! I helgen åkte jag och Tom ner med tåget till Lund, vi kom fram sent i fredags. Började morgonen med frukost på Grand Hotell med min mamma, Max, Esther, Tom och Johan. Gott och mysigt. Sedan åkte jag och pojkarna på lite äventyr och Amanda satt och pluggade. De stora barnen saknar sin lillebror så Amanda ville äta lunch med Tom och bjöd honom på ramen och på kvällen tog Max honom till Dos Hermanos och åt middag. Underbart med syskonkärlek. Jag och Johan gick en runda på stan sedan tog vi en liten förrätt på Stortorget. Mysigt att umgås med Johan. Också klara med Dry January, så det blev ett glas vitt. På kvällen gick vi till min pappa, tog ett glas vin och avslutade med middag på Klosergatan, vår absoluta favorit i Lund.Körde upp igår, och det var som en isbana, haft körtkort sedan 1992 och aldrig varit med om något liknande. Mellan Markaryd och Jönköping var det kaos, bilar bara gled runt. Kom hem safe and sound på kvällen.Tack och lov. Mathilda har varit hemma och passat Dogge och hängt med vänner. Häromveckan åt vi det här, Caeasarsallad med friterad kyckling med hemmagjord sås. Mums. Och det blev lite rester över, så nästa lunch gjorde jag en wrap!Dressing:1 tsk fransk senap, 1 äggula, 1-2 vitlöksklyftor (pressad), 1 tsk Worcestershire sauce, 2 tsk vitvinsvinäger, 1 msk pressad citron – blanda ihop detta. Vispa i 1 dl olivolja, 1 msk mjölk, 1 dl riven parmesan. Smaka av med salt och peppar. Ansjovisfiléer skippar jag men om ni vill ha det i så är det 1-2 st beroende på storlek. När allt ovan ligger i en plastbunke- tar ni en stavmixer och mixar allt. Smaka av. Viktigt att smaka av, för ibland räcker det med 1 vitlök beroende på hur stark den är, ibland är parmesanen riktigt smakrik ibland inte. Så glöm ej att smaka av för att få en perfekt balans i såsen! Idag börjar Design week, Furniture fair. Ska på lite olika events vilket ska bli kul.Kram Sus