Lagade i torsdags en sashimisallad med the works. Den är nyttig, mättande, färgglad och lättlagad så den här rätten rekommenderar jag varmt. Jag finstrimlar isbergssallad som jag blandar med andra salladssorter (sallad i påse). Drisslar över en dressing gjord på risvinäger, soya, vitlök, ingefära, honung, sesamolja och olivolja. Sedan la jag på tunt skivad Salmalax, edamamebönor, rostade sesamfrön, skivade mango och avokado som jag dekorerade med runt fatet. Hackar jordnötter som jag la över laxen och toppade rätten med färsk koriander. Det kan man skippa om man inte gillar det. Vid sidan serverade jag sjögrässallad, chilimajonäs, wasabi och ingefära. Mums! Barnen fick korvstroganoff med makaroner som de älskar. Jag steker korven i en gjutjärnsgryta, när den är klar häller jag på en skvätt sherry och kalvfond, rör om. Salt och vitpeppar. I med vispgrädde och chili sauce ( alltså tomat chili sauce från Heinz eller liknande). Rör om. Smaka av. Vansinnigt gott kan jag säga.