Grillsäsongen är här. För att stanna. Ett middagstips är att marinera kyckling i någon timme och sedan lägga på grillen. Under tiden gör jag tomater i ugn och den här gången gjorde jag potatisgratäng till efter önskemål men man kan servera kokt potatis eller vad som helst till. När kycklingen är klar så strimlar jag den och kör över lite grillad citron på vilket gör den ännu mer saftig och fin. Grillad citron har en mjukare smak och passar perfekt att drissla över. Dessutom är det vackert. Men just att strimla den tycker jag är fint men det är också perfekt när man är både barn och vuxna då de yngre barnen kanske inte äter en hel filé. Det blev kyckling över så nästa dag åt vi kyckling ceasar wraps. Tortillabröd hade vi kvar sedan tacomyset, kycklingen värmer jag i en panna med lite smör, sedan hade vi sallad, avocado, rödlök och tomat i samt toppade med Erik Lallerstedts ceasardressing. Väldigt gott och lätt fixat.