Thaigryta med kyckling klart på 10 minuter. Min man är bortrest ett par dagar för jobb nere i Skåne så jag sköter allt här hemma. Just nu. Med fyra barn är det fullt ös med skollämningar/hämtningar, läxor, aktiviteter, jobb med mera och även om det är hektiskt när man sköter allt själv vill jag ändå gärna att vi äter middag ihop. Den här rätten älskar barnen och den går på ett nafs att göra. Den smakar bättre än den gör sig på bild. Bara en sådan sak. Ta broccoli, lök och vitlök och fräs det med olivolja. Strimla kyckling och stek i en annan panna med salt, vitpeppar och citron. När de är klara häller jag över allt i en wokpanna och blandar. Häller i en eller två burkar ( beroende på hur mycket kyckling mm ni har) av Mrs Cheng's Thai Panaeng curry sås. Koka ihop. Serverar med ris. Om den är stark, serverar jag den med lite gräddfil och strimlad gurka på toppen. Rätten borde även haft ett litet korianderblad men det hade jag inte hemma. Tyvärr.