[caption id="attachment_2230" align="aligncenter" width="700" caption="Fem minuter senare.........."] [/caption] Det här är inte en matblogg men det här är bland det godaste jag ätit så jag måste dela med mig av det. Och det säger jag inte bara för att det var min dotter som lagade det. En pavlova med hemmagjord lemon curd. Mums! Lemon curd: 3 st citroner ,4 dl strösocker ,150 g smör ,6 st ägg Riv skalet från två av citronerna fint och pressa sedan saften ur alla tre. Häll sockret i en liten rostfri kastrull och tillsätt citronskalet. Rör smöret mjukt och blanda ner saften från citronerna. Rör ner citronsmöret i kastrullen. Vispa äggen lätt, häll ner dem i kastrullen och rör om, helst med en träsked. Koka upp vatten i en stor kastrull. Sätt kastrullen med krämen i det sjudande vattnet (vattenbad) Låt krämen sjuda på låg värme tills den tjocknar. Rör hela tiden! Ställ åt sidan och låt svalna. Pavlova with home made lemon curd. It was the yummiest dessert I have eaten ever. And I don't say that becasue it was my daughter making it - it truly was amazing!