Middagen igår blev renskavsgryta med potatis. Barnen var skeptiska mot löken, svampen och rosmarinen så tre utav fyra åt mosad potatis med sås....Otack är livets lott när man lagt ner så mycket kärlek på matlagningen...Närå, det gjorde faktiskt ingenting, då blev det nämligen MER gotter till oss andra som uppskattade rätten. Recept: Två paket renskav som jag stekte i smör. Bryn löken i annan panna. Blanda ihop. I med viltfond, lite fransk senap, lite Marsalavin, stek kantarellerna i en panna, salt, peppar, för att få lite sötma tog jag i lingonsylt - puttra ihop. Mer viltfond. Matlagningsgrädde. Puttra. Mer Marsala. I med kantarellerna. Färsk rosmarin. Smaka. Lite för salt så i med lite mer lingonsylt. Puttra ihop. Klart. Last night I made this stew. Kids loved the sauce and just ate sauce with a spoon and tons of potatos. No meat...so typical. But the the rest of us could eat more of the lovely meat.