I söndags åt vi en trerätters middag för att fira Fars dag. Vi började med min favorit, råraka med löjrom, rödlök och gräddfil. Skulle mer eller mindre kunna äta det till förrätt och huvudrätt. Varje dag. On sunday we ate a three course dinner to celebrate Fathers' day. We started with bleak roe, which is my all time favorite. Sedan lagade jag efter önskemål av min man, Trattkantarellrisotto med kyckling och en ljuvlig skysås till. Jag försökte få honom på andra tankar eftersom jag haft den här rätten i bloggen vid ett par tillfällen men han ville verkligen ha den. Igen. Then we had risotto with chicken and sauce. My hubby's favorite dish. Min dotter bakade två olika cupcakes till efterrätt. Chokladmuffins med krämig chokladfyllning toppade med färska jordgubbar och sedan bakade hon vaniljcupcakes med lime och cocos frosting. Båda var sjukt goda. Min favorit var cocos/lime som var i världsklass. And for dessert my daughter made two cupcakes. Chocolate with chocolate filling and a vanilla cupcake with lime and cocos frosting. Too die for!