Håll i er, här kommer ett superenkelt och gott recept på ett örtsmör som kommer att passa till sommarens alla grillkvällar. Mitt tips är att göra en lite större omgång och ha i frysen så kan ni bara ta ut och skära upp önskvärd bit. Receptet kommer från kockarna på Styrelsen Bar & Bistro och deras var helt fenomenal och min var väääääldugt nära. MEN övning ger färdighet så då detta var min första gång kan det bara bli bättre....haha :) Jag har tyvärr inga mått utan ni får höfta och smaka er fram, okej?! Smör, salt, nymalen peppar, vitlök, persilja, gräslök, tabasco, citronsaft, och worcestershiresås. Hade glömt vinskyn så den fick jag göra i ett rasande tempo. Rött vin rakt ner i pannan där jag stekt köttet, lite smör i, vatten, kalvfond, tomatpure, socker, vitpeppar, timjan. Koka upp, rör om. smaka av. Lite sur. I med lite socker och timjan. Koka upp. Smaka. Drog även i lite balsamvinäger. Låter kanske hejbaberiba men vääääldigt gott. Den blir nästan lite karamelliserad. Smaklig spis!