Häromdagen lagade jag en kycklingrätt som var smarrig som tusan. Jag har lagat liknande flera gånger och den här gillar hela familjen. Delade kycklingfileer och doppade dem i mjöl sedan stekte jag dem i smör, salt och vitpeppar på. När de var klara så gjorde jag såsen i samma panna (plockar upp dem och låter dem vila på en tallrik). Såsen, en klick smör, vatten, kalvfond, citronsaft, lite tomatpure, i med Marsala och Maderia. Rör om och låt koka. Smaka av. Lite socker i. Mer kalvfond. Mer Maderia. Smaka. osv. Serverade med skivad potatis i ugn, toppade kycklingen med citron, kapris och salvia. SJUKT gott! Kan serveras med pasta också. Sista dagen på lovet , ett lov som vi tillbringat hemma på Lidingö. Var riktigt sugen på att bege oss norröver för att se snö och åka skidor men ändrade oss och kände att det var läge att vara hemma. Vi har inte gjort så mycket mer än ätit, sovit, fixat, gått promenader, spelat padel, träffat några få vänner och ja, bara varit. Imorgon drar ju verkligheten igång och de ska bli kul att få upp barnen i tid då de om några vänt på dygnet.....haha! Wish me luck!