Ingen hemlighet att jag älskar att laga mat så därför är detta samarbetet extra kul tycker jag. Ett samarbete med Italienska Granarolo och deras fantastiska ostar där jag fick fria tyglar att laga något inbjudande och gott! SÅ roligt att bara få gå loss :) Först lagade jag tomater i ugn med en silkeslen burrata. Försvinnande gott och passar som tillbehör med det mesta tycker jag. Mixa olika små tomater och lägg i en ugnsfast form med olivolja, flingsalt och kryddor. In i ugnen på ca 200 grader tills de är mjuka och fått lite färg. Ta ut och låt svalna lite. Lägg på burratan, salta och peppra och toppa med färska kryddor. Servera direkt. Sedan hittade jag på ett recept, lite Piccata milanese vibbar med utbankade kycklingfileer som jag panerade i ströbröd, ägg, mjöl och riven parmesan. Stekte i smör. Vid sidan gjorde jag en mustig tomatsås. Sedan tog jag tomatsåsen i en form, la i kycklingen och toppade med mozzarella. In i ugnen för att få kycklingen genomstekt och mozzarella smält. Toppa med pinjenötter och basilika när du ska servera det. Tog och serverade allt med pasta och en grönsallad som inte kom med på bild. Hoppas att ni blev inspirerade att låta kreativiteten flöda i köket och laga med olika ostar!