Okej, det här kan ha varit min festligaste förrätt - löjromstaco! Man smälter parmesan och Västerbottenost i en panna och sedan när de nästan är klara hänger man upp dem för att få taco formen. Låt svalna och ta av dem. Jag mixade smetana & gräddfil, löjrom, rödlök, toppade med gräslök och dill. Succé! Såg receptet hos Bisse. Till huvudrätt blev det ljummen potatissallad, schnitzel och gurksallad. Alltid gott och uppskattat. Enkelt att laga. Recept här. Försvinnande gott. Toppa salladen med dill, gräslök och tog rester från rödlöken som blev över från löjrommen. Hade även kapris, café de Paris smör, Bea & sardiner. Till efterrätt blev det ett recept från Benjamin’s men jag gjorde en lite enklare kolasås med grädde, socker, sirap som fick koka ihop. Avsluta med en klick smör och nypa flingsalt. Har tyvärr inga mått utan häller i lite men det är enkelt att googla. Viktigt att ha mycket bär i och att varje tugga ha kardemummabulle, glass, bär och sås. Bland det godaste efterrätterna gästerna ätit, så kul!