Blev ju ingen röding på alla hjärtans dag utan det åt vi i fredags istället. En rätt jag lagar ofta och som alla älskar den tar heller inte så långtid att tillaga, såsen är det som tar tid. Dukade med vår fina engelska fiskservis FISH från Johnson & Bros. Förslagsvis, toppa med löjrom. Mums. Vinsås: Bryn finhackad lök och vitlök i smör och olja och lite socker, ska inte få färg utan bara bli mjuka. Smula ner 2 fiskbuljongtärningar och tillsätt vin. Ett par dl samt en skvätt sherry. Koka ihop. Salt, citronsaft, vitpeppar, lite cayenne. Låt koka lite. Tillsätt crème fraiche och rör runt. Sänk värmen. Smaka av. Sila bort löken så att du får en fin sås. Du kan hacka i gräslök, dill för att såsen ska få lite färg men det gillar tyvärr inte barnen. Servera med potatis, pressad potatis, mos, eller ris. Vi tog ris den här gången. MUMS!