Min syrra var sugen på att äta något lätt och fräscht när hon kom över på middag i torsdags och då kom jag på att jag skulle kopiera en sallad som serveras på Broms. Men på mig egna vis :) Finstrimla isbergssallad, hacka gurka och tärna mango. Innan servering lägg dessa tre i en bunke och vänd runt. Lägg ut på tallriken. Lägg på edamamebönor, fint skivad Salamalax, toppa med cashewnötter, och koriander (mycket) och sesamfrön. Lägg en halv avokado bredvid och fyll den med dressing (ser fint ut tycker jag) och strö över sesamfrön. Dressing: Jag körde någon dl av Kikkomans Ponzu (det är soja med citron i) som är basen, sedan i med någon matsked ingefära paste och lite chili paste, ett par droppar sesamolja, och lite tamarisoja. Rör av smaka av. Lite mer ingefära. Låt stå i kylskåpet någon timme. Drissla över precis innan servering. Ha en fin lördag!