I lördags gjorde jag små snittar med löjrom och skagen på och det är ju alltid uppskattat. Serverade Champagne till. Amanda och hennes kompis hjälpte till och serverade och det är verkligen skönt med lite hjälp så att jag kunde fokusera på att mingla med gästerna. Vi har ganska ofta middagar eller luncher så jag har bjudit på allt från hamburgare, till oxfilé, till fisk i Champagnesås, till kalv i olika former, pastarätter, viltfärsbiffar, rådjurfilé, boeuf bourguignon - ja you name it så har jag nog lagat det. Men det jag ALDIG bjudit på tidigare är faktiskt indisk mat så i lördags lagade jag en Chicken Tikka Masala. Serverade basmatiris (gjorde vanligt ris och inte det som är i receptet), naan bröd, färsk hackad koriander och raitan ( matlagningsyoghurt, strimlad gurka, salt, vitlök, vitpeppar och mynta). Jag gjorde grytan på förmiddagen och den blir bara godare av att stå och puttra. Sedan är det skönt att göra just grytor när man är många gäster då ingenting behövdes tillagas a la minute mer än att värma upp och göra ris. 19 kycklingfileér gick åt för 15 gäster och allt förutom en liten liten klick var kvar i grytorna så det var ett mycket gott betyg. Till efterrätt lagade jag chokladmousse och så hackade jag i Marianne dels för mintsmakens skull men även för att det ska bli lite crunch. Den kan också förberedas innan och sedan dekorerar man den med färska hallon.