Igår lagade jag kalv i citronsky med friterad kapris & salvia, skivad potatis med örter och tomater i ugnen. Väldigt gott och väldigt enkelt att laga. Köttet var utbankat vilket gör att det inte tar många minuter att laga. Jag doppar köttet i mjöl (kan man skippa) salt, vitpeppar och i pannan sprutar jag på citron. Skyn bara svänger jag ihop med: vatten, kalvfond, citron, lite vitt vin (mest för att jag hade en skävätt) Marsala vin, salt, vitpeppar, en nypa socker, salvia, riktigt med smör. Koka upp, smaka av. Potatisen skivar jag, lägger ner i bunke med olivolja och så kör jag på kryddorna. Salt, vitlökspulver, timjan och dragon blev det igår. Kör runt. Ut på en plåt och in i ugnen. Tomaterna lägger jag i en ugnsfast form och på med olja och salt. In i ugnen. När potatisen börjar bli klar friterade jag kaprisen och där efter stektes köttet. Värmer skyn, i med köttet & toppa med citronskivor, friterad kapris och salvia. Servera direkt!