Musslor, nästan ett måste om man är i Frankrike eller hur? Igår åkte vi in till Cannes och slog oss ner på anrika Astoux Brun Så gott, bland det godaste jag ätit under resan, blåmusslor (moules creme) - Herremin gud! Imorgon är det sista dagen på den här härliga resan som faktiskt varit/är en av de bästa vi gjort tillsammans. Bästa ställena (först Italien med Toscana & sedan italienska rivieran med Rapallo & nu Frankrike & Cannes), alla har varit friska (första gången vi inte uppsöker ett apotek), försvinnande & helt förträffligt god mat (top notch varje måltid), gott vin, sköna kvällar, roliga upplevelser (hyrde båt i Rapallo, åkt ring efter motorbåt i Cannes, vin & olivolja provning mm) & vädret. Jesus. Aldrig varit med om sån här värme & inte ett moln på himlen. Inte ett enda moln nästan under hela tiden. Helt galet härligt. Så tacksam och glad över de här helt suveräna resan & att jag fått fira min födelsedag med min älskade familj.